Lancering Ondernemersplatform HadM

Een online platform dat alle ondernemers uit Horst aan de Maas voorziet van nieuws op het moment dat het er écht toe doet. Dat is ‘Ondernemersplatform HadM’. Een gezamenlijk initiatief van Ondernemersclub Sevenum, Ondernemers Collectief Grubbenvorst, Centrummanagement Horst-centrum en gemeente Horst aan de Maas. 

Ondernemers die zich aanmelden ontvangen automatisch een bericht op het moment dat er iets te melden is. Zogenaamde need to know informatie die (direct) van invloed kan zijn op een onderneming of de ondernemer zelf. 

Wethouder Eric Beurskens: “Ten tijde van corona hebben wij als gemeente gemerkt hoe lastig het is om alle ondernemers, groot en klein, tijdig en eenduidig te informeren. Wij willen ondernemers snel van de juiste informatie kunnen voorzien in geval van calamiteiten of ontwikkelingen die veel impact hebben. Daarom zijn wij blij dat wij in samenwerking met ondernemersvertegenwoordigingen een platform kunnen opzetten waar ondernemers zichzelf kunnen aanmelden en wij daarmee een snel en eenduidig communicatiemiddel toevoegen”.

Delen is vermenigvuldigen

De betrokken ondernemersverenigingen hopen met het Ondernemersplatform HadM een laagdrempelig middel te introduceren. “Op dit moment bereiken we niet iedereen. We zouden het fijn vinden om uiteindelijk iedere ondernemer zo snel mogelijk van belangrijke informatie te kunnen voorzien. We geloven namelijk echt in het principe: delen is vermenigvuldigen!”, aldus Marcel Janssen, Jos Wijnen en Anita Rongen van de drie betrokken ondernemersverenigingen.  

Geen bericht is goed bericht

Uiteraard is het platform er niet alleen om slechts nieuws en calamiteiten snel te delen met ondernemers. Overwegend geldt wel dat wanneer er niets gemeld wordt via het Ondernemersplatform een ondernemer ongestoord kan doen wat hij of zij het liefste doet: ondernemen! 

Aanmelden als ondernemer

Meld je aan en mis geen enkele update meer. Wij voorzien je vervolgens automatisch van belangrijke informatie. Is er een calamiteit? Of speelt er iets anders dat dringend jouw aandacht vereist? Je hoort het als eerste van ons!