Nieuwe uitstraling voor gemeente Horst aan de Maas

De nieuwe huisstijl staat voor de ontwikkeling die de gemeente aan het maken is en past bij de uitdagingen van tegenwoordig. Horst aan de Maas wil een vitale samenleving zijn waar we met elkaar leven, wonen en werken. In een gezonde en duurzame omgeving. Een hechte gemeenschap met leefbare kernen en trotse inwoners in de groene ruimte.

De gemeente Horst aan de Maas gebruikt sinds september 2022 een nieuwe huisstijl met een nieuw logo. Het logo bestaat uit 16 driehoeken - één voor elk dorp - die samenkomen in een krachtige H. De nieuwe huisstijl en bijpassend logo zijn vooruitstrevend, hebben frisse, moderne kleuren die passen bij een gemeente die zich ontwikkelt. Het logo staat symbool voor de zestien dorpen die samen één gemeente zijn. 

Het is een krachtig, herkenbaar en toekomstgericht beeldmerk dat geschikt is voor vele toepassingen. En het sluit aan bij de inhoudelijke opgaven van de gemeente om te werken aan een gezonde, veilige, duurzame samenleving. De nieuwe huisstijl past bij hoe de gemeente zich wil presenteren naar inwoners, ondernemers, maatschappelijke partners en medewerkers. De gemeente wil Horst aan de Maas neerzetten als een sterk (werkgevers)merk, dat past bij de ontwikkeling die het doormaakt en de kracht van de 16 dorpen van de gemeente.

Benieuwd waar de inspiratie voor deze nieuwe uitstraling vandaan is gekomen? Bekijk dan onderstaande video. 

Aanmelden als ondernemer

Meld je aan en mis geen enkele update meer. Wij voorzien je vervolgens automatisch van belangrijke informatie. Is er een calamiteit? Of speelt er iets anders dat dringend jouw aandacht vereist? Je hoort het als eerste van ons!